Afspraak op het consultatiebureau

Als je kind een maand oud is, zien we je voor het eerst op het consultatiebureau. Tot jouw kind 4 jaar is, kom je ongeveer veertien keer langs voor een gezondheidsonderzoek. Op de basisschool en het voortgezet onderwijs blijf je ons tegenkomen tot je kind 18 jaar is.

Afspraak maken of verzetten?

Dat kan altijd. Bel op werkdagen tussen 08.00-17.00 uur met 088 22 99 444. We kunnen ook bij jou thuis langskomen.

Zonder afspraak langskomen?

Kom langs op ons inloopspreekuur. Ook als je kind ouder is dan 4 jaar, ben je van harte welkom. Stel de vragen die jou bezighouden aan onze jeugdverpleegkundige. Soms is er ook een pedagoog aanwezig. We kunnen je kind tijdens het spreekuur ook meten en wegen. 

Wat doet GGD Fryslân

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich anders. Vragen over opgroeien en opvoeden? Wij staan graag voor je klaar! Dit is vrijwillig en doen wij gratis. Neem gerust contact met ons op voor advies of gewoon een luisterend oor.

De gegevens over je kind bewaren wij in een digitaal kinddossier. Wij houden ons aan de regels in de wet om die gegevens goed te beschermen.

Bellen, mailen of chatten?

Dat is makkelijk en snel en kan ook altijd, kijk voor meer informatie op de pagina met contactmogelijkheden. Wil je graag contact met je eigen verpleegkundige? De contactgegevens staan voorin de GroeiGids. 

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Hoe? Dat bepaal jij zelf. Bekijk de verschillende manieren.

Op werkdagen bereikbaar van 08.00-17.00 uur.

Bekijk de contactmogelijkheden