Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals.

Panel GGD Fryslân

Doe jij al mee? Laat je stem horen over gezondheid, zorg, veiligheid en andere sociale en maatschappelijke onderwerpen. Om te weten wat er speelt in Fryslân, is ook jouw mening belangrijk.

Wat is dit panel?

Het panel van GGD Fryslân bestaat uit inwoners van de provincie Fryslân. Zij beantwoorden gemiddeld een keer per jaar online een aantal korte vragen. Invullen duurt niet langer dan vijf minuten per keer. De vragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen, van veiligheid in de buurt tot gezonde voeding.

Meedoen

Je kunt je aanmelden voor het panel door je e-mailadres in te vullen op het aanmeldformulier. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail waarmee je de aanmelding kan voltooien. De uitnodigingen voor het invullen van vragenlijst ontvang je dan automatisch op je e-mailadres.

Jongerenpanel

Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar hebben we een apart Jongerenpanel waar je je voor kunt aanmelden. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail waarmee je de aanmelding kunt voltooien. De uitnodigingen voor het invullen van de vragenlijst ontvang je dan automatisch op je e-mail. Let op, ben je nog geen 16 jaar? Vraag dan eerst toestemming van je ouders om mee te mogen doen.

Uitslagen


Contact

Wil je meer informatie over dit panel? Neem dan contact met ons op!