Mijn Kinddossier

Wij werken met Mijn Kinddossier, een online ouderportaal met informatie over de ontwikkeling van je kind van 0 tot 12 jaar. In Mijn Kinddossier staan alle afspraken, informatie en adviezen op één beveiligde plek. Met Mijn Kinddossier kun je jouw afspraken inzien of zelf verplaatsen. Je kunt groeischema's bekijken en advies van de JGZ-professional teruglezen. Ook kun je online vragenlijsten invullen en zien welke vaccinaties je kind heeft gehad.

Toegang tot Mijn Kinddossier

Ga je naar de landelijke website van Mijn Kinddossier en log daarna in met gebruik van je eigen DigiD. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via de website van DigiD.

Als je inlogt, zie je met welk e-mailadres en telefoonnummer je bij ons bekend bent. Kloppen deze gegevens niet? Pas deze gelijk onder 'Mijn gegevens', zodat je e-mails en sms-berichten van ons ontvangt over afspraken en om vragenlijsten in te vullen. Je ontvangt dan geen brief (meer) van ons.

Wat kun je met Mijn Kinddossier

  • Afspraken inzien.
  • Afspraken zelf verplaatsen (als je kind tussen 14 maanden en 4 jaar oud is).
  • Groeidiagrammen bekijken.
  • Advies van de jeugdarts, jeugdverpleegkundige of doktersassistent teruglezen.
  • Online vragenlijsten invullen.
  • Bekijken wanneer en welke vaccinaties je kind heeft gehad.
  • Informatie vinden over ontwikkeling en opvoeding.

Mijn Kinddossier en privacy

Mijn Kinddossier wordt alleen gebruikt voor kinderen tot 12 jaar en is alleen toegankelijk voor een ouder/voogd met gezag over het kind. Zorgverleners zoals huisarts of kinderarts hebben geen toegang tot de informatie in Mijn Kinddossier. Lees meer over toegang en privacy op onze pagina met veelgestelde vragen.

Heb je vragen over het gebruik van Mijn Kinddossier of lukt het inloggen niet? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met een ons via 088 22 99 444. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Hoe? Dat bepaal jij zelf. Bekijk de verschillende manieren.

Op werkdagen bereikbaar van 08.00-17.00 uur.

Bekijk de contactmogelijkheden