Ga naar de inhoud

Zo kun je contact opnemen

Heb je een vraag over bijvoorbeeld pesten, bedplassen, voeding, slapen, vaccinaties, hoofdluis, regels voor internetten en gamen of het gewicht van je kind? Of heb je een andere vraag over gezondheid, opvoeding of gedrag? Op verschillende manier kun je contact met ons zoeken. Voor vragen, voor advies of gewoon voor een luisterend oor. Hoe jij contact met ons wilt, bepaal jij zelf. Kijk op deze pagina welke manier bij jou past.

Je kunt ons bellen of met ons chatten

Onze jeugdverpleegkundige staat iedere werkdag voor je klaar. Bel ons op werkdagen gerust op 088 22 99 444. Wil je liever eerst contact met je eigen jeugdverpleegkundige. Dat kan ook. Het directe telefoonnummer staat voorin de GroeiGids van jouw kind.

Is je vraag al wat ingewikkelder en wil je graag contact met een pedagoog? Dat kan ook op maandag tot en met donderdag tussen 13.00-15.00 uur en vrijdag tussen 11.00-13.00 uur.

Wil je liever chatten met een jeugdverpleegkundige? Dat mag ook. Is je kind 0-12 jaar? Stel je vragen anoniem via de ouderchat van de GroeiGids.

Wat doet GGD Fryslân?

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich anders. Vragen over opgroeien en opvoeden? Wij staan graag voor je klaar! Neem gerust contact met ons op. Bel 088 22 99 444 op werkdagen van 08.00-17.00 uur.

Ken je de GroeiGids App al? Lees de informatie in de app en vind hier misschien ook antwoorden op je vragen. 

Wij komen langs: thuis of op de kinderopvang of school

Wij kunnen bij jou thuis langskomen. We praten met jou, je kind en eventuele kinderen. Samen kijken we naar wat er speelt en wat de oorzaken kunnen zijn. Met elkaar bedenken we een oplossing. In stappen werken we vervolgens toe naar die oplossing.

Ook kunnen we meekijken naar het gedrag en de ontwikkeling van je kind op de kinderopvang of school. Onze pedagoog kijkt naar het contact van jouw kind met andere kinderen en volwassenen. Ook kijkt zij naar hoe jouw kind speelt en zich gedraagt in de groep. Onze pedagoog geeft adviezen aan de leidster(s) of leerkracht(en).

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Hoe? Dat bepaal jij zelf. Bekijk de verschillende manieren. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 08.00-17.00 uur.

Ga naar de GGD AppStore voor een overzicht van nuttige en betrouwbare gezondheidsapps.

Bekijk: GGD AppStore