Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Friese tandenpoetsweek 2021

Van 1 tot en met 5 november 2021 organiseert GGD Fryslân in samenwerking met de opleiding tandartsassistent van ROC de Friese Poort de Friese Tandenpoetsweek. Goed tandenpoetsen is en blijft de basis voor een goede mondgezondheid, samen met gezond eten. Doet jouw school dit jaar ook mee aan de Friese Tandenpoetsweek?

Wat hebben wij je te bieden?

Wat hebben wij je te bieden?

Een student van de Friese Poort of een medewerker van GGD Fryslân geeft een les en een poetsinstructie aan de kinderen van groep 3 en/of aan groep 7. Deze les duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden voor andere groepen is niet mogelijk.

Er wordt tijdens de les aandacht besteed aan voeding en gebitsverzorging. Aan het eind van de les wordt een poetsinstructie aan de kinderen gegeven; de kinderen krijgen van ons een tandenborstel. Voor de ouders wordt informatie meegegeven.

Aanmelden

Heb je belangstelling bij deze voorlichting? Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 september 2021 via het aanmeldformulier. Wacht niet te lang met aanmelden; het aantal plaatsen is beperkt!

 


Direct contact?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers?

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 16.30 uur