Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor professionals

Vragen over seksualiteit?

Val je op jongens of op meisjes? Wat als je vriend of vriendin al aan seks toe is, maar jij nog niet? Welke vormen van anticonceptie zijn er allemaal? Bij wie kun je terecht als je last hebt van pijn bij het vrijen? Wil je informatie over abortus of heb je problemen met klaarkomen? Welke vraag je ook hebt: wij zijn er om ze te beantwoorden. Schroom niet!

Persoonlijk advies

Als je jonger bent dan 25 jaar en iets wilt vragen of bespreken, dan kan dat. Gratis en anoniem. Om een afspraak te maken bel je met Sense Noord-Nederland: 0900 736 736 6. Een afspraak maken doe je via Sense. Je kunt met je vraag ook bellen, mailen of chatten met de Sense Infolijn. Ben je ouder dan 25 jaar? Dan kun je terecht bij je huisarts. 

Info en vragen

Ook online is bijzonder veel informatie te vinden. Grote kans dat je veel antwoorden op je vragen kunt vinden, als je niet direct behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek. 


Vragen? Sense.info

Op de website van Sense kun je terecht over al je vragen rondom seks. Je kunt er namelijk anoniem chatten. Je kunt ook mailen of bellen als je dat prettiger vindt. Op de website vind je betrouwbare informatie over alles wat met seksualiteit te maken heeft. Sense richt zich vooral op jongeren tot 25 jaar.

Bezoek de site

Vrijfijn

Als je het lastig vindt om over seksuele problemen te praten blijf je er vaak mee rondlopen. Je kunt ook denken dat je problemen niet erg genoeg zijn om hulp te zoeken. Dit is jammer, want vaak is er wel wat aan te doen. Het helpt als je weet waar de problemen vandaan komen. Online hulp is mogelijk via sense.info/onlinehulp. Deze ondersteuning is anoniem en gratis voor jongeren tot 25 jaar.

Ben je ouder dan 25 jaar? Ook dat is het mogelijk om online hulp te krijgen. Ook deze hulpverlening is vertrouwelijk en op maat.

Naar Vrijfijn.nl