Informatiecentrum

Bij het informatiecentrum van GGD Fryslân kunt u terecht voor folders, lesmateriaal gezondheidsinformatie en advies. De materialen zijn gratis te leen voor iedereen die in Fryslân werkt of woont. Reserveren is mogelijk.

Folders

Bij GGD Fryslân kunt u folders downloaden over allerlei gezondheidsonderwerpen. De folders kunnen gebruikt worden voor uzelf, maar ook in het onderwijs en allerlei andere voorlichtingssituaties.

Lesmateriaal

Bent u op zoek naar lesmateriaal over gezondheid? In het informatiecentrum kunt u dit vinden. Het lesmateriaal is bedoeld voor het basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs.

Actueel

Het laatste nieuws over nieuwe materialen en ontwikkelingen rondom gezondheid.

Nieuwsbrief

Met een e-mailnieuwsbrief houden wij u op de hoogte van nieuwe materialen en ontwikkelingen rondom gezondheidsvoorlichting.

Contact

Voor vragen of advies kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met het informatiecentrum. Ook kunt u op afspraak langskomen.
Bezoekadres: Moleneind 95 ZZ, 9203 ZX Drachten
Telefoonnummer: 088 22 99 222
E-mailadres: informatiecentrum@ggdfryslan.nl

Gezonde school Fryslân

De gezonde school is een online portal voor Friese scholen, waarop ze informatie kunnen vinden over de gezondheid en veiligheid van leerlingen en leerkrachten. De gezonde school geeft een overzicht van lesmaterialen, spellen, films en ander materiaal over gezondheidsthema's zoals:

  • voeding en bewegen
  • roken en drinken
  • seksualiteit
  • sociaal emotionele thema's

Meer informatie

Naar boven