#FFSociaal?!

#FFSociaal?! Een ouderavond met theater over het gebruik van (sociale) media door kinderen.
Terug naar het overzicht

 

Sexting, online pesten, grooming of gamen. Het zijn grote uitdagingen in de opvoeding. Uw school kan helpen door samen met GGD Fryslân en Theater Smoar de ouderavond #FFSociaal?! te organiseren. Op deze ouderavond ervaren ouders wat hun kind online beleeft. Een informatieve, leerzame en leuke avond die voor veel herkenning zorgt.

Theater Smoar speelt situaties na die herkenbaar zijn voor iedere ouder.

Dit zorgt voor verbinding. Door kennis en ervaring te delen, leren ouders en (onderwijs)professionals van elkaar. De pedagoog en mediacoach van GGD Fryslân staan klaar om vragen te beantwoorden en geven tips waar ouders direct iets aan hebben. Uit reacties van vorige ouderavonden blijkt het een groot succes!

Wat zijn de kosten?

De kosten verschillen per gemeente. De gezondheidsbevorderaar van GGD Fryslân is op de hoogte van de landelijke en gemeentelijke vergoedingen en denkt graag met u mee over mogelijkheden. 

 

Ouderavond aanvragen?

De ouderavond #FFsociaal?! aanvragen. 

Vragen of advies nodig?

Wil je meer weten over het lenen van materialen, wil je advies of heb je andere vragen rondom lespakketten? Neem contact op met Joke Drijver, adviseur lesmaterialen voor scholen en kinderopvang.

maandag t/m woensdag