De GGD als werkgever

GGD Fryslân is een energieke organisatie met bevlogen medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een gezond Fryslân.

Over ons

GGD Fryslân is de gezondheidsdienst van de Friese gemeenten. De GGD werkt aan het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van gezondheidsproblemen bij de Friese burger.

Bestuurlijk gezien is GGD Fryslân onderdeel van Veiligheidsregio Fryslân. Net als Crisisbeheersing en Brandweer Fryslân. Bij elkaar werken er circa 2.000 medewerkers, waarvan er meer dan 1.100 brandweervrijwilliger zijn.

Onze organisatie staat midden in de samenleving. Op het gebied van veiligheid en gezondheid werken wij samen met tal van organisaties. GGD Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken. Het hoofdkantoor staat in Leeuwarden. Daarnaast zijn er meer dan 50 locaties verspreid over heel Fryslân. 

Past GGD Fryslân bij jou?

GGD Fryslân is een aantrekkelijke werkgever met een dynamische werkomgeving. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen en investeren in de professionalisering van onze medewerkers. Door opleiding en training, maar ook bijvoorbeeld door ‘learning on the job’ en intervisie. 

Onze organisatie past bij jou als je:

  • Het belangrijk vindt om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan het veiliger en gezonder maken van Fryslân en haar inwoners.
  • Je thuis voelt in een positieve, vitale organisatie die constant in beweging is.
  • Zelfstandig wilt werken en houdt van de vrijheid om je werk zelf vorm te geven.
  • Samenwerken een belangrijk én leuk onderdeel van je werk vindt.
  • Klantgerichtheid - in de breedste zin van het woord - hoog in het vaandel hebt staan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GGD Fryslân maakt werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat uit zich op verschillende manieren. Voorbeelden zijn: bewust bezig zijn met CO2-reductie, snelle betaling van (lokale) leveranciers, gratis fruit op het werk en het aanbieden van reanimatiecursussen aan werknemers. 

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden prima geregeld. GGD Fryslân volgt de CAO voor gemeenteambtenaren, de CAR-UWO. Naast je salaris ontvang je maandelijks een persoonlijk Individueel Keuze Budget. Dit kun je onder andere gebruiken voor het kopen van extra verlof, een fitnessabonnement of het fiscaal aantrekkelijk laten vergoeden van woon-werkverkeer. Ook kun je het budget laten uitbetalen. 


Geïnteresseerd in een baan bij GGD Fryslân?

Wij hebben regelmatig interessante vacatures. Misschien zit jouw ideale baan erbij!

Bekijk alle vacatures

Contact

Heb je vragen over werken bij Veiligheidsregio Fryslân? Neem contact op met onze afdeling Personeelszaken.

Werkdagen 9.00 - 16.00