Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Jeugdgezondheidszorg 0-12 jaar

Betrokken aandacht voor de gezondheid en ontwikkeling van jouw kind.

Opvoedvragen over kinderen van 0-12 jaar?

Als vader of moeder kan het fijn zijn om iemand buiten jouw eigen omgeving mee te laten kijken en denken bij de gezondheid, welzijn en opvoeding van je kind. Naast gezondheidsonderzoeken bieden we hulp op veel verschillende vlakken. Heeft jouw kind te maken met overgewicht of een gameverslaving? Of wil je weten hoe je om moet gaan met pesten?

Of heb je een andere vraag over gezondheid en opvoeding? Ook op dit gebied bieden we advies en ondersteuning. Zo kun je - als ouder en kind - veel aan het consultatiebureau hebben, waar  ook maar behoefte aan is!GGD Appstore

Opzoek naar de beste apps voor jouw gezondheid? GGD Appstore, een gezamenlijke dienst aangeboden door 25 GGD'en en GGD-GHOR Nederland, biedt een relevant overzicht van relevante en betrouwbare gezondheidspapps.

Contact

Heb je vragen over opvoeding of gezondheid van je kind? Wij bieden je informatie en advies. Neem contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17:00 uur. Ook kan je iedere werkdag chatten met een jeugdverpleegkundige.

Chat met een jeugdverpleegkundige