Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor professionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Afspraak maken of verzetten

Wil je bij jouw consultatiebureau een afspraak maken of verzetten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

088 22 99 444

(op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur)

Coronavirus en het consultatiebureau

Door het coronavirus is de dienstverlening van GGD Fryslân aangepast. De afspraken voor zwangeren en kinderen tot 15 maanden oud hebben prioriteit. Veel afspraken gaan door, maar sommige alleen telefonisch. Lees meer.

Inloopspreekuur (tijdelijk alleen op afspraak)

Wil je zonder afspraak langskomen bij jouw consultatiebureau? Kom dan naar ons inloopspreekuur. Hier kun je jouw kind laten meten of wegen. Of stel hier je vragen over bijvoorbeeld zindelijkheid, koppigheid, slapen, eten en gedrag. Ook als je kind ouder is dan vier jaar ben je van harte welkom op het inloopspreekuur.

Inloopspreekuren per locatie

 

Verpleegkundige en pedagoog

Tijdens onze inloopspreekuren zit er een verpleegkundige klaar om jou te helpen. Soms is er ook een pedagoog aanwezig die jou kan helpen met vragen over opvoeding.

Bel, mail of chat met een jeugdverpleegkundige

Heb je vragen tussendoor? Je kunt altijd bellen, mailen of chatten met een jeugdverpleegkundige zonder langs te hoeven komen. Dat is wel zo gemakkelijk en snel! Bovendien kent je eigen jeugdverpleegkundige de achtergrond van jouw kind het beste. De contactgegevens van de jeugdverpleegkundige staan voorin in je groeigids.

Contact

Heb je vragen over de gezondheid of ontwikkeling van je kind? Wil je een afspraak bij het consultatiebureau maken of verzetten? Voor deze en meer vragen, neem contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Ook kan je iedere werkdag chatten met een jeugdverpleegkundige.

Chat met een jeugdverpleegkundige