Afspraak maken of verzetten

Wil je bij jouw consultatiebureau een afspraak maken of verzetten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

088 22 99 444

(op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur)

Inloopspreekuur

Wil je zonder afspraak langskomen bij jouw consultatiebureau? Kom dan naar ons inloopspreekuur. Hier kun je jouw kind laten meten of wegen. Of stel hier je vragen over bijvoorbeeld zindelijkheid, koppigheid, slapen, eten en gedrag. Ook als je kind ouder is dan 4 jaar ben je van harte welkom op het inloopspreekuur.

Verpleegkundige en pedagoog

Tijdens onze inloopspreekuren zit er een verpleegkundige klaar om jou te helpen. Soms is er ook een pedagoog aanwezig die jou kan helpen met vragen over opvoeding.

Wanneer is het inloopspreekuur?

Wil je weten wanneer er een inloopspreekuur is op jouw consultatiebureau? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Of vraag het de assistente de volgende keer dat je op het consultatiebureau bent.

Bel of mail met een jeugdverpleegkundige

Heb je vragen tussendoor? Je kunt altijd bellen of mailen met een jeugdverpleegkundige zonder langs te hoeven komen. Dat is wel zo gemakkelijk en snel! Bovendien kent je eigen jeugdverpleegkundige de achtergrond van jouw kind het beste. De contactgegevens van de jeugdverpleegkundige staan voorin in je groeigids.

Contact

Heb je vragen over de gezondheid of ontwikkeling van je kind? Wil je een afspraak bij het consultatiebureau maken of verzetten? Voor deze en meer vragen, neem contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Op deze website gebruiken we cookies