Ga naar de inhoud

Consultatiebureau Wolvega

Bezoekadres

Consultatiebureau Wolvega

In de eerste weken na de geboorte van je kindje gebeurt er veel. Jouw kind kan, voordat hij of zij 8 dagen oud is, een hielprik en een gehoortest krijgen. Na de geboorte ontvangt elk kind in Nederland een hielprik en een gehoortest. Lees meer hierover op onze pagina over kinderen 0-4 jaar.

Als je kind een maand oud is, kun je voor de eerste keer langskomen op het consultatiebureau. Tot jouw kind 4 jaar is kom je ongeveer veertien keer langs voor een gezondheidsonderzoek. Dat stemmen wij op jouw situatie af. We meten en wegen je kindje bij iedere afspraak en een arts onderzoekt hem of haar regelmatig.

Ook bieden we je kind in deze eerste vier jaar zes vaccinaties. Zo houden we met elkaar de gezondheid en ontwikkeling van je zoon of dochter in de gaten. Je kunt ons ook tegenkomen op de kinderopvang en scholen. We werken nauw met ze samen. Of het nou gaat om een kind in het bijzonder of om meer algemene zaken zoals ouderavonden. Lees meer hierover en wat je allemaal moet meenemen naar het consultatiebureau op onze pagina over kinderen 0-4 jaar.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Bekijk de verschillende manieren op onze pagina met contactmogelijkheden.


Consultatiebureau Wolvega


Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Hoe? Dat bepaal jij zelf. Bekijk de verschillende manieren.

Bereikbaar op werkdagen van 08.00-17.00 uur.

Bekijk de contactmogelijkheden