Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Consultatiebureau Akkrum

Bezoekadres

Het consultatiebureau

Wanneer je kindje tussen de 0 en 4 jaar is, krijg je als ouder automatisch veel te maken met het consultatiebureau. Ook wanneer je kind ouder is dan 4 mag je, om je te ondersteunen bij de gezondheid, de ontwikkeling en het welzijn van je kind, - vrijwillig en kosteloos - een beroep doen op de kennis en deskundigheid van het consultatiebureau. Je kunt langskomen tijdens een inloopspreekuur of telefonisch bij ons terecht voor opvoedvragen, ondersteuning en adviezen rondom verschillende thema's.

Inloopspreekuren
Elke donderdag van 12.00-13.00 uur (alleen op het consultatiebureau in Heerenveen). In verband met corona zijn de inloopspreekuren alleen op afspraak. Ouders kunnen contact opnemen met de jeugdverpleegkundige om een afspraak in te plannen.

Meer weten over het consultatiebureau

Momenten van maternale kinkhoestvaccinatie (alleen op het consultatiebureau in Heerenveen)

  • Elke 2e donderdag van de maand: 16.00-17.00 uur.
  • Elke 2e dinsdag van de maand: 15.00 tot 16.00 uur.
  • Elke 4e dinsdag van de maand: 08.30-10.30 uur.

 Terugkomende activiteiten

In de gemeente Heereveen zijn zes preventieteams waar je terecht kunt voor hulpvragen. Bekijk voor meer informatie en thema's de flyer 'Preventieteams in gemeente Heerenveen'.

Chat met een jeugdverpleegkundige


Consultatiebureau Akkrum