Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor professionals

Friese Tandenpoetsweek 2022

Van 7 tot en met 11 november 2022 organiseert GGD Fryslân in samenwerking met de opleiding tandartsassistent van ROC de Friese Poort de Friese Tandenpoetsweek. Goed tandenpoetsen is en blijft de basis voor een goede mondgezondheid, samen met gezond eten. Doet jouw school dit jaar ook mee aan de Friese Tandenpoetsweek?

Wat hebben wij je te bieden?

Een student van de Friese Poort of een medewerker van GGD Fryslân geeft een les en een poetsinstructie aan de kinderen van groep 3 en/of aan groep 7. Deze les duurt ongeveer 45 minuten. Aanmelden voor andere groepen is niet mogelijk.

Er wordt tijdens de les aandacht besteed aan voeding en gebitsverzorging. Aan het eind van de les wordt een poetsinstructie aan de kinderen gegeven; de kinderen krijgen van ons een tandenborstel. Voor de ouders wordt informatie meegegeven.

Aanmelden

Heb je belangstelling bij deze voorlichting? Aanmelden kan vanaf mei 2022 tot en met maandag 5 september 2022 via het aanmeldformulier op deze pagina. Wacht niet te lang met aanmelden; het aantal plaatsen is beperkt!

Als het om een combiklas gaat kunnen de leerlingen van groep 4 ook meedoen met groep 3.
Als het om een combiklas gaat kunnen de leerlingen van groep 8 ook meedoen met groep 7.
Doet jouw school mee aan het Nationaal Schoolontbijt?
Om de Friese Poetsweek ook onder de aandacht te brengen van de media, wordt er een persbericht naar regionale kranten, radio en tv verstuurd. Mag jouw school genoemd worden in het persbericht?
Welke dag van de Friese Poetsweek heeft jouw voorkeur? Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het precieze tijdstip wordt in overleg vastgesteld.

 


Direct contact?

Wil je direct contact met één van onze medewerkers?

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 16.30 uur