Coronaprik zonder afspraak op laatste dag in Leeuwarden

06 december 2023

Op de laatste prikdag, woensdag 6 december 2023, in Leeuwarden kan iedereen die binnen de doelgroep valt van 08.30-15.30 uur vrij binnenlopen en zonder afspraak een coronaprik halen. Na deze dag sluit deze vaccinatielocatie en kan men nog tot en met vrijdag 15 december terecht op onze vaste locatie in Drachten.

Prikken zonder afspraak

In Leeuwarden is er een laatste keer prikken zonder afspraak op woensdag 6 december. Op dinsdag 12 december en woensdag 13 december kan men in Drachten zonder afspraak terecht voor een coronaprik. Dit kan van 08.30-15.30 uur. Let op; vrije inloop is alleen op bovengenoemde dagen mogelijk. Meer weten over waar je zonder afspraak terecht kunt? www.prikkenzonderafspraak.nl 

Afspraak maken

Op andere dagen en op de pop-up locaties is in verband met een beperkte capaciteit een afspraak altijd verplicht. Een afspraak maken voor een coronaprik kan via www.planjeprik.nl of 0800 70 70.  

Wie kunnen dit jaar een coronaprik halen?  

Mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona, 60-plussers en zorgmedewerkers met direct cliëntcontact en zwangeren kunnen dit najaar een gratis coronaprik halen. In 2024 is de coronaprik alleen nog beschikbaar voor medisch hoog risicogroepen en zwangeren.  

Meer informatie  

Meer informatie over de najaarsronde coronaprik, de doelgroepen en locaties vind je op: www.ggdfrsylan.nl/najaarsronde.