Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Kindermishandeling

Zoek je hulp voor kindermishandeling, voor jezelf of voor een ander? Of het nu om lichamelijke en geestelijke mishandeling, verwaarlozing of seksueel misbruik gaat: er is altijd iemand bij wie je aan kunt kloppen voor hulp en advies. Voor slachtoffers, daders en omstanders. Waar kun je terecht?

Veilig Thuis

Veilig Thuis is een advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Hier kun je terecht voor deskundige hulp en advies - of je nu een slachtoffer, dader of omstander bent.

Fier

Fier helpt om geweld in relaties te voorkomen of te stoppen en biedt hulp bij de gevolgen van dit geweld. Je kunt bij Fier terecht voor begeleiding, behandeling en zo nodig veilige opvang voor ouder en kind.

Contact

Wil je liever eerst met iemand van GGD Fryslân overleggen?

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17:00 uur. Ook kan je iedere werkdag chatten met een jeugdverpleegkundige.

Chat met een jeugdverpleegkundige