Vaccinatielocaties najaarsronde coronaprik

Iedereen die een hoger risico loopt om ernstig ziek te worden door het coronavirus, kan tot en met 15 december een coronaprik krijgen. Na het maken van een afspraak kun je de coronaprik halen op onze vaste vaccinatielocatie in Drachten of een van onze kleinere pop-up locaties in de regio.

Let op! Laatste mogelijkheid coronaprik! Op donderdag 21 december 2023 kun je van 09.30-18.00 uur nog zonder afspraak een coronaprik halen in onze pop-up locatie in Appelscha: Camping RCN De Roggeberg, Roggeberg 1.

Vaccinatielocaties in Fryslân 

Let op! Onze vaste vaccinatielocaties in Leeuwarden en Drachten zijn gesloten. Alleen op donderdag 21 december 2023 kun je van 09.30-18.00 uur is nog een coronaprik te halen in onze pop-up locatie in Appelscha: Camping RCN De Roggeberg, Roggeberg 1. Een afspraak is niet nodig.

Voorbereiding op je vaccinatie

Voor een veilig en vlot verloop van je vaccinatie is het belangrijk dat je:

  • op de afgesproken tijd komt;
  • kleding draagt waarbij je je bovenarmen gemakkelijk bloot kunt maken;
  • het volgende bij je hebt:
    • een geldig ID-bewijs.
    • de ingevulde gezondheidsverklaring.

Volg op de vaccinatielocatie de aanwijzingen van het personeel op. De vaccinatielocatie is goed toegankelijk, ook met een rolstoel of rollator. Aanmelden doe je bij de registratiebalie. Na de prik blijf je nog 15 minuten wachten om er zeker van te zijn dat je geen bijwerkingen krijgt. Als het nodig is zijn er ter plekke rolstoelen en rollators aanwezig. Goed om te weten: er is altijd een arts aanwezig op de vaccinatielocatie.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Hoe? Dat bepaal jij zelf. Bekijk de verschillende manieren.

Op werkdagen bereikbaar van 08.30-17.00 uur