Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor professionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Kindmonitor 2022

GGD Fryslân wil graag weten hoe het met de Friese kinderen gaat. Zijn ze gezond? Zitten ze goed in hun vel? Hebben ze genoeg plek om buiten te spelen? Daarom doen wij dit voorjaar onderzoek bij kinderen tot en met 12 jaar: de Kindmonitor 2022. Wij vragen ouders van kinderen om een vragenlijst in te vullen.

Heb je een brief met persoonlijke inlogcode ontvangen? Klik dan op onderstaande knop voor de vragenlijst.

Naar de vragenlijst

 

In het onderzoeksprotocol staat uitgelegd hoe wij omgaan met de bescherming van persoonlijke gegevens.

Naar onderzoeksprotocol


Wie doet er mee?

Heb je als ouder een uitnodiging van GGD Fryslân ontvangen en wil je de vragenlijst invullen? De inlogcode staat in de uitnodigingsbrief. Je kunt alleen meedoen als je van GGD Fryslân een uitnodiging hebt gekregen. GGD Fryslân heeft een willekeurige groep ouders uitgenodigd. Dit hebben we gedaan om een representatief beeld van de gezondheid van de Friese kinderen te kunnen geven. Hoe meer ouders meedoen, hoe beter het beeld van Friese kinderen.


Waarom een Kindmonitor?

Volgens de wet heeft GGD Fryslân de taak om de gezondheid van inwoners van Fryslân in beeld te brengen. Vragenlijsten die ouders invullen is één van de manieren om meer te weten te komen over de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. GGD Fryslân gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om gemeenten te adviseren bij het verbeteren van de gezondheid in hun gemeente.  

Vraag en antwoord

Nee, het is niet verplicht. Jij bepaalt zelf of je meedoet. Wij stellen het wel zeer op prijs.  

Wacht 5 minuten en probeer het opnieuw. Lukt het nog steeds niet? Bel dan met de helpdesk 0800 - 0191 (gratis) of stuur een e-mail naar helpdesk@ioresearch.nl Je wordt dan geholpen door een medewerker van I&O Research, het bureau dat ons ondersteunt.

Nee, wij kunnen helaas geen nieuwe inlogcode opsturen. Wel krijg je na 3 weken een herinnering. Hier staat jouw inlogcode weer in. Even wachten is dus het beste.

Jouw vragenlijst was waarschijnlijk nog niet binnen toen wij de herinnering verstuurden. Wij doen ons best om alle vragenlijsten op tijd te verwerken. Je hoeft geen contact met ons op te nemen. Wij krijgen jouw vragenlijst vanzelf binnen.  

Nee, dat is niet mogelijk. De adresgegevens van alle deelnemers worden na sluiting vernietigd. De resultaten van het onderzoek worden na de zomer van 2022 openbaar gemaakt, via onze website en berichten in de regionale en lokale media. Houdt onze Facebookpagina, Twitterpagina of Instagram in de gaten. 

Staat jouw vraag er niet bij?

Bel dan met de helpdesk via 0800 – 0191 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00, gratis) of stuur een e-mail naar helpdesk@ioresearch.nl. Je wordt dan geholpen door een medewerker van I&O Research, het bureau dat ons ondersteunt.