Jeugdmonitor 2023

GGD Fryslân doet vanaf 29 maart onderzoek naar de gezondheidssituatie van jongeren. In de vragenlijst staan vragen over je gezondheid, welzijn en leefstijl.

Meedoen kan via het invullen van een vragenlijst. Je kunt alleen meedoen als je een uitnodigingsbrief met persoonlijke inlogcode hebt gekregen. 

Naar de vragenlijst

 

In de privacyverklaring staat uitgelegd hoe wij omgaan met de bescherming van persoonlijke gegevens.

Naar privacyverklaring

 

Vragenlijst

Wil je de vragenlijst van GGD Fryslân inkijken? Vraag deze op bij de helpdesk van I&O Research.

Wie doet er mee?

Heb je een uitnodiging van GGD Fryslân ontvangen en wil je de vragenlijst invullen? De inlogcode staat in de uitnodigingsbrief. Je kunt alleen meedoen als je van GGD Fryslân een uitnodiging hebt gekregen. GGD Fryslân heeft een willekeurige groep Friese jongeren uitgenodigd. Dit hebben we gedaan om een representatief beeld van de gezondheid van de Friese bevolking te kunnen geven. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter het beeld van de gezondheid van de Friezen.

Waarom een Jeugdmonitor?

Volgens de wet heeft GGD Fryslân de taak om de gezondheid van inwoners van Fryslân in beeld te brengen. GGD Fryslân gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om gemeenten te adviseren bij het verbeteren van de gezondheid in hun gemeente.  

Veel gestelde vragen/FAQ 

Staat jouw vraag er niet bij?

Bel dan met de helpdesk via 0800 – 0191 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00, gratis) of stuur een e-mail naar helpdesk@ioresearch.nl. Je wordt dan geholpen door een medewerker van I&O Research, het bureau dat ons ondersteunt.