Hulp bij opvoeden

Opvoeden is soms gewoon lastig. Alle ouders maken zich wel eens zorgen of hebben vragen over de opvoeding van hun kind. Jij vast ook. Dat is normaal. Het laat zien dat je het beste wilt voor jouw kind.

Extra steun van een pedagoog kan fijn zijn

Jouw kind is bijvoorbeeld druk, huilt veel of eet niet. Of jouw kind wil niet spelen met andere kinderen, wordt gepest op school of wil alleen maar gamen. Je hebt van alles geprobeerd maar soms weet je het even niet meer. Een pedagoog van GGD Fryslân helpt jou graag verder.

Wat doet GGD Fryslân

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich anders. Vragen over opgroeien en opvoeden? Wij staan graag voor je klaar! Dit is vrijwillig en doen wij gratis. Neem gerust contact met ons op voor advies of gewoon een luisterend oor.

De gegevens over je kind bewaren wij in een digitaal kinddossier. Wij houden ons aan de regels in de wet om die gegevens goed te beschermen.

Steun op verschillende manieren

Wij denken graag met je mee, laten zien wat er aan de hand is en bieden gratis advies en begeleiding in de praktijk. Door op tijd onze hulp te vragen, kunnen we met elkaar voorkomen dat de situatie erger wordt. En voel jij je weer sterker als ouder.

Je kunt ons bellen of bij ons langskomen. Ook kunnen wij bij jou thuiskomen of op de kinderopvang of school. Bekijk hiervoor onze pagina met contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Hoe? Dat bepaal jij zelf. Bekijk de verschillende manieren.

Op werkdagen bereikbaar van 08.00-17.00 uur.

Bekijk de contactmogelijkheden