Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor professionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Alles over het consultatiebureau

Betrokken aandacht voor de gezondheid en ontwikkeling van jouw kind.

Maak een afspraak met jouw consultatiebureau

Bezoekadressen in Fryslân

Coronavirus en het consultatiebureau

Door het coronavirus is de dienstverlening van GGD Fryslân aangepast.

Aangepaste dienstverlening GGD Fryslân

Mijn consultatiebureau

GGD Fryslân heeft meer dan veertig consultatiebureaus in Fryslân. Benieuwd waar je onze locaties inclusief adressen en inloopspreekuren kunt vinden?

Bezoekadressen consultatiebureaus in Fryslân
Veel consultatiebureaus in Fryslân hebben wekelijks een inloopspreekuur.

Vragen over opvoeding of gezondheid van je kind?

Heb je een vraag over de vaccinatie van je baby? Of wil je bijvoorbeeld iets weten over zindelijkheid, voeding, groei of slaapgedrag? Onze verpleegkundigen en pedagogen staan klaar voor jou en jouw gezin - of je nu een gezondheidsvraag hebt of opvoedadvies wilt.

 

Vragen over de opvoeding of gezondheid van je kind?Waarom zou ik naar het consultatiebureau gaan?

Als vader of moeder kan het fijn zijn om iemand buiten jouw eigen omgeving mee te laten kijken en denken bij de gezondheid, welzijn en opvoeding van je kind. Het consultatiebureau is een laagdrempelige plek waar je als ouder gratis terechtkunt. Wij kunnen je antwoord geven op alle gezondheids- en opvoedingsvragen die je maar kunt hebben.

En we helpen jouw kind gezond en gelukkig op te laten groeien, door je kind regelmatig te onderzoeken, (opvoed)advies te geven en vaccinaties aan te bieden. Zo kun je - als ouder en kind - veel aan het consultatiebureau hebben, waar jullie ook maar behoefte aan hebben!


Contact

Heb je vragen over de gezondheid of ontwikkeling van je kind? Wil je een afspraak bij het consultatiebureau maken of verzetten? Voor deze en meer vragen, neem contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Ook kan je iedere werkdag chatten met een jeugdverpleegkundige.

Chat met een jeugdverpleegkundige