Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Kind & opvoeding

Betrokken aandacht voor de gezondheid en ontwikkeling van jouw kind.

Coronavirus en de zorg voor je kind

Door het coronavirus is de dienstverlening van GGD Fryslân aangepast.

Huisbezoeken worden zoveel mogelijk vervangen door (video)bellen. Vaccinaties voor kinderen tot 15 maanden gaan door. Maar let op! Kom met maximaal 1 begeleider en alleen als jij en je kind geen verkoudheidsklachten hebben. Lees meer over welke afspraken wel en niet doorgaan.

Heb je vragen of zorgen over je kind? Bel ons via 088 22 99 444. Je kunt ook met ons chatten over de gezondheid en het gedrag van je kind.

Alles over het consultatiebureau

Wil jij meer weten over het eerste bezoek aan het consultatiebureau? Of over de vaccinaties van je baby of kindje? Ook voor andere opvoedingsvragen, advies en ondersteuning kun je bij ons terecht.

Meer informatie


Kinddossier en privacy

Alle gezondheidsgegevens van jouw kind bewaren we in ons eigen kinddossier. Als ouder heb je zelf ook rechten om dit dossier in te kijken, te wijzigen en bezwaar te maken tegen het gebruik ervan.

 

 

Meer informatie

GGD Appstore

Opzoek naar de beste apps voor jouw gezondheid? GGD Appstore, een gezamenlijke dienst aangeboden door 25 GGD'en en GGD-GHOR Nederland, biedt een relevant overzicht van relevante en betrouwbare gezondheidspapps.

Bezoek de website

Contact

Heb je vragen over opvoeding of gezondheid van je kind? Wij bieden je informatie en advies. Neem contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. De chat is bereikbaar op werkdagen.

Chat met een jeugdverpleegkundige