Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals.

Corona Arts (BCO arts)

Fryslân, Tijdelijk

Download de vacature

 

Als GGD hebben wij de taak om vanaf 1 juni 2020 inwoners met klachten in Fryslân te testen op corona. Hiervoor zijn reeds nieuwe teams samengesteld en gezien de schommelingen in de vraag, hebben we uitbreiding van de teams nodig. Binnen Fryslân zijn meerdere locaties waar testen kunnen worden afgenomen. Daarnaast is er een team bemonsteraars die testen afneemt bij inwoners die niet of onvoldoende mobiel zijn om zelfstandig naar een testlocatie te komen. Bij positief geteste inwoners vindt er bron- en contactonderzoek (BCO) plaats. Daarnaast hebben we corona artsen nodig die het BCO ondersteunen met alle medische vragen die naar voren komen. Inmiddels is het vaccineren ook begonnen en zal dit de komende maanden alleen maar verder uitbreiden.

Jouw nieuwe baan

Jij bent medisch verantwoordelijk voor de afhandeling van vragen in het kader van de bestrijding van de corona pandemie. Centraal staat het brijdagen aan de kwaliteit van dienstverlening en het bevorderen van de deskundigheid binnen de teams centraal. Daarbij ben jij het aanspreekpunt voor vragen van het team BCO (Bron- en contactonderzoek) en controleer je de casuïstiek op medische inhoud. Tevens gaat het om advisering omtrent de corona vaccinatie. Daarnaast valt ook het opstellen van relevante werkinstructies en aanpassen werkprocessen onder de taken en ben je beschikbaar voor algemene vragen van de telefonie. Je werkt in een team waarbij je kan rekenen op elkaar en zo nodig kan terugvallen op een supervisor IZB. Daarnaast wordt ook verwacht dat je meedenkt bij bijzondere en complexe casussen, ondersteun je het team van professionals die vragen van inwoners en organisaties beantwoorden. 

Jouw nieuwe werkplek 

Jij werkt bij een GGD die vooraan staat bij de aanpak van COVID-19.  Je werkt in een informeel team. 

Wat breng je mee? 

Jij bent een BIG-geregistreerde basisarts. Jij bent juist op zoek naar de uitdaging om met diverse vraagstukken rondom corona bezig te houden. Je bent dan ook op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied. Hier weet jij je ‘public health’ blik goed voor in te zetten. Jij werkt altijd nauwgezet en zorgvuldig en weet prioriteiten te stellen. Anderen omschrijven jou als proactief, flexibel en doortastend en jij hebt goede communicatieve vaardigheden. 

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het overleggen van een recente VOG. 

Arbeidsvoorwaarden 

Jij start zo spoedig mogelijk en werkt minimaal 24 uur in de week, waarbij je ook bereid bent om in het weekend te werken. De functie is tijdelijk en in ieder geval voor 3 maanden. Er zijn mogelijkheden om flexibel te werken. Jouw salaris is conform de geldende CAR-UWO, schaal 11 of 12. Inschaling is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Hoewel dit een tijdelijke functie betreft, biedt GGD Fryslân de kans hierna als arts bij één van onze reguliere afdelingen aan de slag te gaan. Zo zoeken wij regelmatig basisartsen, jeugdartsen en forensisch artsen.  

Daarnaast kent jouw nieuwe werkgever goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Hier zit onder meer je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en extra bovenwettelijk verlof in. 

Vacature informatie

Solliciteer nu

Is je interesse gewekt?

Dan horen we graag zo spoedig mogelijk van jou! Je kunt solliciteren via de onderstaande button. Heb je vragen? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker, 06 31 64 90 92, Recruiter van de Veiligheidsregio Fryslân.

Sluitingsdatum 31 maart 2021

GGD Fryslân is de gezondheidsdienst van de Friese gemeenten. De GGD werkt aan het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van gezondheidsproblemen bij de Friese burger. Zij richt zich onder andere op infectieziektenbestrijding, jeugdgezondheidszorg en milieu-advies. Daarnaast informeert en adviseert de GGD Fryslân de gemeenten over de gezondheid van de Friese burger.

GGD Fryslân werkt klantgericht, lokaal en dichtbij de mensen. Dat de GGD vanuit drie regio's, een team beleid en de afdeling Centrale Dienst en Ondersteuning (CDO).