Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals. Lees op onze dienstverleningspagina welke maatregelen er gelden tijdens een afspraak met GGD Fryslân.

Pers en media

Voor al je vragen rondom pers en media kun je contact opnemen met team Communicatie. Je kunt hier terecht voor vragen over GGD Fryslân, maar ook over Veiligheidsregio Fryslân en Brandweer Fryslân.

Algemene persvoorlichting

Je kunt het team Communicatie bereiken via de perstelefoon: 088 22 99 992. Het mailadres van het team Communicatie is: communicatie@vrfryslan.nl.           

Persmoment bij bestuursvergaderingen

De bestuursvergaderingen van het Algemeen Bestuur, de Bestuurscommissie Veiligheid en de Bestuurscommissie Gezondheid zijn openbaar. Ook pers en media zijn hier van harte welkom. De vergaderdata en de agendaonderwerpen staan op de website van Veiligheidsregio Fryslân

Spreken met een expert

Wil je contact leggen met bijvoorbeeld een jeugdverpleegkundige, een epidemioloog, een arts infectieziekten of een andere deskundige? Dat kan! Onze medewerkers delen graag hun vakkennis om meer achtergrondinformatie te geven bij een actueel onderwerp. Het team Communicatie helpt je graag verder.

Nieuwsberichten

GGD Fryslân is regelmatig in het nieuws. Onze nieuwsberichten en -archief staan op onze website.

Logo

Het logo van GGD Fryslân kun je opvragen bij cluster Communicatie via communicatie@vrfryslan.nl.


Contact

Heb je vragen over het gebruik van het logo? Of heb je andere vragen op het gebied van pers en media? Neem contact op met cluster Communicatie.

Bereikbaar op werkdagen 9.00 - 17.00