Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals.

Testen en vaccineren tijdens het voorspelde winterweer 

05 februari 2021

De voorspelde sneeuw en vorst voor de komende dagen hebben op voorhand geen invloed op de test- en vaccinatieafspraken. Die kunnen doorgaan. Het maken van nieuwe afspraken blijft mogelijk. Mocht dit door de weersomstandigheden alsnog veranderen, dan maakt GGD Fryslân dit zo snel mogelijk via deze pagina bekend.

De openingstijden van de vaccinatielocatie blijven ongewijzigd. Wel zijn de openingstijden voor de testlocaties aangepast. Van zondag 7 februari tot en met woensdag 10 februari zijn alle testlocaties geopend van 10.40 tot 16.20 uur. De testafspraken die vóór 10.00 uur op deze dagen op de testlocaties staan, worden in overleg met de burger later op die dag opnieuw ingepland. Voor wie door de weersomstandigheden iets later op de plek van bestemming aankomt, vangen we (binnen de openingstijden van de locatie) alsnog op.  

Daarnaast is er extra aandacht voor sneeuw- en gladheidsbestrijding op alle locaties.  

Belangrijke telefoonnummers: 

  • Bel het landelijke telefoonnummer 0800 - 1202 voor het maken en wijzigen van een testafspraak
  • Bel het landelijke telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat voor het annuleren en verplaatsen van een vaccinatieafspraak. Dit is hetzelfde nummer dat je hebt gebeld voor het maken van de afspraak.