Bekijk het laatste nieuws op onze coronapagina, ontdek meer over vaccineren en lees meer info voor zorg- en onderwijsprofessionals.

NHL Stenden StudyStartWeek

23 augustus 2021

Dinsdag 24 augustus is Sense samen met JouwGGD te vinden op het schoolplein van NHL Stenden tijdens de StudyStartWeek. Tussen 11.00 - 15.00 uur zijn alle nieuwe studenten welkom bij de stand om in gesprek te gaan over een gezonde en veilige studententijd.

Summer of Love

Om jou als jongere op weg te helpen naar een leuke, sexy en veilige zomer heeft Rutgers, kenniscentrum seksualiteit, samen met Soa Aids Nederland en de GGD'en een speciale online voorlichting via summeroflove.sense.info. gelanceerd. Hier vind jij de beste tips voor een leuke, sexy zomer!

Sense is er voor jou

Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Voor het testen op soa (seksueel overdraagbare aandoening) kun je bij Sense terecht. Als je wilt kun je daarnaast bij Sense terecht voor vragen over alles wat met seks te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan anticonceptie, het juiste gebruik van een condoom, hoe zeg ik wat ik wel of niet fijn vindt, flirten via internet enz…

JouwGGD

Hier kunnen jongeren terecht met alle vragen over gezondheid. Op deze website vind je antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je liever niet thuis over praat.

Contact

Of je nu een vraag hebt over je leefstijl of je wilt iets meer weten over veilig vrijen en seksuele gezondheid. Jouw GGD en Sense staan voor je klaar! Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website www.sense.info en www.jouwggd.nl. Via deze sites kun je ook mailen of (anoniem) chatten met een medewerker of een afspraak maken.

"" ""