Ben jij dé Sexpert van 2018?

09 februari 2018

Weet jij welke klachten je krijgt bij welke soa? Of wat de gemiddelde diepte is van een vagina? En waarom je eigenlijk seks zou moeten hebben wanneer je hoofdpijn hebt? Test op 14 februari 2018 je sekskennis tijdens de Seks Pub Quiz in 1 Shooters en De Prins H in Leeuwarden!

Op Valentijnsdag vraagt Sense Noord Nederland/GGD Fryslân aandacht voor seksuele gezondheid. Daarom organiseert  Sense Noord Nederland, in samenwerking met café de Prins H en café Shooters een Seks Pub Quiz in Leeuwarden. Laat zien wat jij aan sekskennis in huis hebt en wie weet neem jij als Sexpert mooie prijzen mee naar huis! De quiz gaat van start om 20.00 uur op beide locaties. Wil je meer informatie? Check dan ook de facebookpagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Naast het testen van je kennis, doen we ook een beroep op je creatieve brein. Die avond starten we met onze ontwerpwedstrijd! Vind jij seksuele gezondheid ook belangrijk en wil jij op het terras met je eigen bierviltje? Grijp je kans en maak een concept voor een bierviltje voor Sense! Wie weet ligt jouw ontwerp met jouw naam binnenkort in een aantal kroegen in Leeuwarden. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom voor meer informatie (én gratis condooms!) langs op 14 februari 2018; we praten je graag bij op beide locaties.

Op deze website gebruiken we cookies