Vragen over de opvoeding of gezondheid van je kind?

Voor al je vragen over de opvoeding of gezondheid van je kind kun je bij ons terecht. Dat kan op verschillende manieren.

Jeugdverpleegkundige

Stel je vragen aan je jeugdverpleegkundige

Zindelijkheid, driftbuien, pesten... of een andere vraag? Het consultatiebureau biedt je - vrijwillig en kosteloos - advies en ondersteuning, wat voor gezondheids- of opvoedingsvraag je ook hebt. Bijvoorbeeld als je kind in bed plast of wordt gepest. Of wanneer je je afvraagt wat voor regels je moet stellen als het om internetten of gamen gaat.

Totdat je kind 12 jaar oud is, kun je al je vragen stellen aan jouw eigen jeugdverpleegkundige. Je kunt je vragen stellen tijdens een afspraak op het consultatiebureau, maar je kunt ook tussendoor contact met je jeugdverpleegkundige opnemen.

Contactgegevens jeugdverpleegkundige

Of je nu wilt langskomen op het consultatiebureau, of liever belt of mailt, bij je jeugdverpleegkundige kun je altijd terecht. De contactgegevens van jouw jeugdverpleegkundige staan voorin in je groeigids.

Inloopspreekuur

Krijg advies van een verpleegkundige of pedagoog

Je kunt ook langskomen tijdens het inloopspreekuur van jouw consultatiebureau. Hier zit een verpleegkundige voor je klaar, die antwoord kan geven op de opvoedings- en gezondheidsvragen die je hebt. Soms is er ook een pedagoog aanwezig, die jou kan helpen met vragen over opvoeding.

Wanneer is het inloopspreekuur?

Wil je weten wanneer het inloopspreekuur op jouw consultatiebureau is? Bekijk dan het overzicht op onze website.

Overzicht inloopspreekuren Overzicht inloopspreekuren
Pedagoog aan huis

Thuis laten meekijken voor opvoedadvies

Heb je vragen over het gedrag van je kind? Of maak je je zorgen over de ontwikkeling? Onze pedagogen kunnen je op verschillende manieren helpen met de opvoeding van je kind. De hulp van onze pedagoog is gratis.

 

  


Contact

Heb je vragen over opvoeding of gezondheid van je kind? Wij bieden je informatie en advies. Neem contact met ons op.

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17:00 uur.

Op deze website gebruiken we cookies